Mediterrane vis uit de oven

Mediterrane vis uit de oven

Smulweb imageSmulweb

Een smaakvol gerecht met Mediterrane invloeden. Bacon, visfilet met tomatenpuree, citroenrasp, olijven, basilicum en tijm. In slechts 25 minuten in de oven. Serveer met het ui-tomaatmengsel.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 el Jumbo Tijm

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Mediterrane vis uit de oven op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 190 ˚C. Vet een ovenschaal in met wat olijfolie. Doe de ui, tomaten en tijm in de ovenschaal.
  2. Leg de bacon op een schone snijplank. Leg beide visfilets op een plakje bacon. Bestrijk de filets met tomatenpuree, bestrooi met wat citroenrasp, de olijven en basilicum. Vouw de bacon om de vis zodat het mooie pakketjes worden.
  3. Leg de vispakketjes bovenop het ui-tomaatmengsel in de ovenschaal. Kruid met wat peper en zout, bedek de schaal met aluminiumfolie en zet 15 minuten in de oven.
  4. Haal de folie vervolgens van de schaal en laat nog eens 10 minuten bakken tot de bacon bruin is.
eet smakelijk