Rendang-woknoedels met paksoi

Rendang-woknoedels met paksoi

Smulweb imageSmulweb

Met deze Rendang-woknoedels met paksoi breng je Indonesische smaken op tafel. Malse runderreepjes, champignons, paksoi en woknoedels, gekruid met boemboe en ketjap. Eet smakelijk!

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Rendang-woknoedels met paksoi op tafel.

  1. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Wok de runderreepjes een paar minuten in wat olie. Voeg de champignons toe en bak een minuutje mee. Voeg dan de paksoi toe en laat ook even bakken.
  3. Voeg dan de boemboe, water en een scheutje ketjap toe. Roer dit goed door en laat op hoog vuur het meeste water verdampen.
  4. Schep de uitgelekte noedels door het vlees-groentenmengsel en laat door en door warm worden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente