Gebakken sliptong met groene asperges en gebakken aardappels

Gebakken sliptong met groene asperges en gebakken aardappels

Smulweb imageSmulweb

Gebakken sliptong met groene asperges en aardappels uit de pan. De vis wordt goudbruin en knapperig gebakken. Serveer met gekookte asperges en een saus met boter. Een heerlijk gerecht met verse ingrediënten lonkt op tafel.

45 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gebakken sliptong met groene asperges en gebakken aardappels op tafel.

  1. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak hierin de aardappels 10 minuten op middelhoog vuur. Schep ze regelmatig om.
  2. Kook de asperges 5 minuten in water. Voeg eventueel zout naar smaak toe.
  3. Bestrooi de vis met de bloem, zout en peper. Verhit de rest van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak hierin de vis in 6 minuten goudbruin en gaar. Keer de vis halverwege.
  4. Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking en roer de boter erdoor.
  5. Serveer de vis met de aardappels en asperges en geef de saus er apart bij.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Asperges Groene asperges