Biefreepjes met groene asperges rode paprika en rijst

Biefreepjes met groene asperges rode paprika en rijst

Smulweb imageSmulweb

Biefreepjes met groene asperges, rode paprika en rijst. Wok de malse, dunne biefreepjes en paprika in 3 minuten bruin en schep ze uit de pan. Bak vervolgens de groene asperges met knoflook, gedurende 5 minuten. Voeg het vlees weer toe en warm alles nog 1 minuut door. Dit gerecht is makkelijk te maken en heerlijk om te eten met de rijst.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Biefreepjes met groene asperges rode paprika en rijst op tafel.

  1. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op het pak en houd warm.
  2. Snijd de asperges in de lengte doormidden en vervolgens in stukjes.
  3. Verhit de olie in een grote koekenpan of wok en bak hierin op hoog vuur het vlees gedurende 3 minuten. Neem het vlees uit de pan.
  4. Bak de paprika gedurende 3 minuten op hoog vuur in dezelfde pan als het vlees. Voeg de asperges toe en bak deze nog eens 5 minuten.
  5. Doe het vlees terug in de pan en voeg het bouillonkuipje toe. Schep alles om en warm nog 1 minuut door. Strooi de bieslook erover.
  6. Serveer de groente en biefreepjes met de rijst.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Asperges Groene asperges