Pilav

Pilav

Smulweb imageSmulweb

Pilav smaakt nóg lekkerder met deze gekruide kipfilet, paprika en perzik. Kan zowel met rijst als met brood geserveerd worden, en ook een pindasaus mag niet ontbreken. Het zachte perziksap zorgt bovendien voor een frisse twist.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Pilav op tafel.

  1. Snij de kipfilet in kleine stukjes en braad deze gaar in een koekenpan.
  2. Snij de ui en paprika in kleine stukjes en voeg ze toe aan de gare kipfilet.
  3. Voeg wat zout, peper, ketjap manis, één of meerdere teentjes knoflook en sambal toe en bak alles even mee.
  4. Voeg het sap van de perzik toe met tomatenketchup en laat alles 30 minuten sudderen.
  5. Kook in de tussentijd de rijst volgens de verpakking gaar.
  6. Snij de perziken in kleine stukjes en voeg deze aan het eind toe, samen met de pindasaus. Roer alles goed door elkaar.
  7. Schep wat rijst op een bord en schep er een grote lepel pilav over.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Kruiden Sauzen Fruit Rijst Perzik