- 1.5 g Mirin / Rijstwijn
- 1.5 g Mix voor champignonsaus
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Chinees roerbak kipfilet met sperziebonen en champignons op tafel.
- Doe olie in een wok of koekenpan en roerbak de sperziebonen tot ze bijna gaar zijn.
- Haal de sperziebonen uit de pan.
- Voeg champignons toe aan de olie en roerbak tot ze gaar zijn.
- Voeg de sperziebonen weer toe aan de champignons en meng de oestersaus erdoor. Doe het mengsel op een bord.
- Roerbak het vlees gaar in olie. Voeg indien nodig wat olie toe.
- Voeg gember toe aan de kipfilet en bak even mee.
- Meng de lente-ui, sperziebonen en champignons door het vlees en breng verder op smaak met zout, peper, sojasaus, sherry, suiker en mushroom flavored sojasaus.
- Doe de deksel op de pan en laat het gerecht in ongeveer 5 minuten gaar stomen.