Omas kippensoep

Omas kippensoep

Smulweb imageSmulweb

Ouderwetse kippensoep van oma is en blijft een klassieker. Borststukken en kippenpoten trekken in water met een bouillonblokje. Voeg vervolgens vermicelli en een pakje kippensoep aan de bouillon toe. Snijd het in stukjes gesneden vlees weer terug toe aan de kippensoep om het af te maken.

60 min bereiden

soep

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Omas kippensoep op tafel.

  1. Breng de borststukken en kippenpoten in een pan met water en een bouillonblokje aan de kook. Laat het trekken totdat je het vlees eraf kunt halen.
  2. Haal het vlees uit de pan en snijd het in stukjes.
  3. Voeg een pakje kippensoep toe aan de bouillon.
  4. Voeg vermicelli toe naar gelang de dikte van de soep die je wilt.
  5. Voeg het vlees weer toe aan de soep.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep