Boerenomelet

Boerenomelet

Smulweb imageSmulweb

Een herfstig ontbijt? Probeer eens deze Boerenomelet bomvol groenten en rookspek. Smoren en bakken met tijm, paprikapoeder en geraspte kaas. Lekker makkelijk en snel, smakelijk!

15 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 400 g Groentenmix met peen, bloemkool, broccoli
  • 1 el Tijm vers

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Boerenomelet op tafel.

  1. Snijd de rookspek in zeer kleine stukjes en bak het zachtjes uit in boter in een braadpan.
  2. Snijd de groente in zeer kleine stukjes, doe het bij de spekjes samen met wat zout en tijm en laat het geheel nog 5 minuten smoren.
  3. Klop de eieren met de melk, geraspte kaas, peper en paprikapoeder en bak hier een dikke omelet van.
  4. Leg de omelet op een bord en leg de groenten op de helft ervan en klap de omelet dicht.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei Boerenomelet