Honing aardappelen

Honing aardappelen

Smulweb imageSmulweb

Maak van je aardappelen de lekkerste honingaardappelen! Gekookte aardappelen bakken in boter met honing geeft een verrassende, zoete smaak. Een gouden krokant laagje op de aardappels is dan het enige wat je nog nodig hebt.

45 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Honing aardappelen op tafel.

  1. Kook de aardappelen in gezouten water gaar, maar nog stevig. Zorg ervoor dat de aardappelen tijdens het koken onder water staan zodat het zout goed kan intrekken.
  2. Smelt de boter in een grote koekenpan en voeg 2 eetlepels water toe.
  3. Roer de honing erdoor en voeg daarna zout en peper toe.
  4. Voeg de aardappelen toe en bak ze goudbruin door ze steeds om te scheppen. Doe dit gedurende 10 tot 15 minuten. Het is aan te raden om de aardappelen in een grote koekenpan te bakken zodat ze in een enkele laag liggen en de hitte gelijkmatig verdeeld wordt.
eet smakelijk