Witlof met boursin  ham en gebakken ui

Witlof met boursin ham en gebakken ui

Smulweb imageSmulweb

Witlof met boursin, ham en gebakken ui gratin van Jumbo. Witlof licht voorgaren met kippenbouillonblok en oven in. Daarna met boursin insmeren en beleggen met ham en gebakken uitjes. Afmaken door er geraspte kaas overheen te strooien.

25 min bereiden

3 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Witlof met boursin ham en gebakken ui op tafel.

  1. Maak de witlof schoon.
  2. Kook de witlof in water met een kippenbouillonblok totdat het niet helemaal gaar is. Laat het goed uitlekken.
  3. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius en beboter een ovenschaal. Bak de ui.
  4. Leg de uitgelekte witlof in de ovenschaal en besmeer met boursin. Leg er een plakje ham overheen en voeg de gebakken ui toe.
  5. Bestrooi het geheel met geraspte kaas.
  6. Zet de ovenschaal in de oven totdat de kaas goed gesmolten is. Serveer de witlof gratin.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Kaas Vlees Witlof Ui