Witlof met pancetta

Witlof met pancetta

Smulweb imageSmulweb

Witlof gevuld met een mengsel van geraspte Parmezaanse kaas, eidooiers, koekjes, amandelen, zout en peper vormen samen een smaakvolle maaltijd. Voor extra smaak omwikkel je de witlof met pancetta, 20 minuten in de oven en klaar!

25 min bereiden

bijgerecht

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 el Geraspte kaas Parmezaanse

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Witlof met pancetta op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Halveer de stronken witlof in de lengte en haal wat van de binnenste blaadjes eruit. Snijd de blaadjes fijn en meng er 2 el geraspte parmezaan, de eidooiers, de verbrokkelde koekjes, het amandelschaafsel, zout en peper door.
  3. Maak 16 balletjes van het mengsel en vul hiermee de witlofhelften.
  4. Wikkel elke witlofhelft in een plakje pancetta en schik ze op een bakplaat.
  5. Bestrooi met parmezaan en bak ze ca. 20 minuten in de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Vlees Witlof