Robbies gehaktbal

Robbies gehaktbal

Smulweb imageSmulweb

De ultieme gehaktbal van Robbie! Kippengehakt met peterselie, basilicum en knoflook. Voeg een scheut ketjap toe en je krijgt een smaakexplosie. Bak deze heerlijke ballen in een pan en serveer met de jus. Eet smakelijk!

25 min bereiden

10 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 tl Peterselie gedroogd
  • 1 el Basilicum

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Robbies gehaktbal op tafel.

  1. Ontdooi eventueel het gehakt. Snijd de uien klein.
  2. Maak het kippengehakt plat en leg daaroverheen de gesneden uien. Strooi er ruim peterselie en basilicum overheen (naar eigen smaak). Voeg een scheut ketjap toe (naar eigen smaak) en strooi er knoflook overheen. Kneed het geheel totdat alles goed is gemengd.
  3. Maak gehaktballen van het mengsel. Gebruik voor een kilo gehakt ruim zes gehaktballen.
  4. Verhit olie of boter in een pan en bak de gehaktballen totdat ze goed gaar zijn.
  5. Serveer de gehaktballen met de jus die overblijft.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees