Hier kun je toch echt niet van afblijven monchoutaart met b

Hier kun je toch echt niet van afblijven monchoutaart met b

Smulweb imageSmulweb

Hier kun je toch echt niet van afblijven! Monchoutaart met banaan bedekt met heerlijke vlaaivulling. Een smaaksensatie die je gasten zeker niet snel zullen vergeten. Laat deze taart liefst een flink aantal uren opstijven en je hebt de perfecte chill-avond.

25 min bereiden

dessert

10 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 560 g Hak taart & vlaaifruit kersen

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Hier kun je toch echt niet van afblijven monchoutaart met b op tafel.

  1. Haal de pakjes Monchou een paar uur voor het maken van de taart uit de koelkast.
  2. Snijd de cake in plakken (niet te dik) en bedek de bodem van de vorm met de plakken cake. Druk deze stevig tegen elkaar aan zodat er geen openingen zijn.
  3. Snijd de bananen in plakjes en leg deze op de cake bodem.
  4. Strooi de vanillesuiker over de bananen.
  5. Mix de Monchou met de basterdsuiker gedurende 5 minuten tot een glad mengsel.
  6. Klop de slagroom stijf met de slagroomversteviger.
  7. Spatel de slagroom voorzichtig door het Monchou mengsel.
  8. Verdeel het mengsel over de bodem en strijk het glad.
  9. Zet de taart in de koelkast en laat het liefst een flink aantal uren opstijven.
  10. Voeg daarna de vlaaivulling toe. Tip: Neem voor een minder hoge Monchou vulling 250 ml slagroom, 1 versteviger en wat minder suiker.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart Monchoutaart