Geitenkaassalade met honing en frambozen

Geitenkaassalade met honing en frambozen

Smulweb imageSmulweb

Deze zomerse geitenkaassalade met honing en frambozen is een smaakvolle traktatie. De gebakken geitenkaas omwikkeld met spek in combinatie met gemengde sla, cherrytomaatjes, komkommer, bosui, en frambozen zorgen voor een heerlijke smaaksensatie. Maak het af met de lekkere dressing met honing en geniet van de ultieme salade ervaring.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Honing
  • 30 g Crème de cassis

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Geitenkaassalade met honing en frambozen op tafel.

  1. Was de salademix en laat deze goed uitlekken. Snijd de cherrytomaatjes doormidden. Schil de komkommer en snijd deze in blokjes. Snijd de bosui in dunne ringetjes. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan totdat deze bruin kleuren.
  2. Verdeel de geitenkaas in 2 of 4 gelijke stukken en omwikkel de geitenkaas met ontbijtspek. Bak de geitenkaas omwikkeld met spek aan alle kanten even aan in een koekenpan. Zorg dat de spek lekker bruin van kleur en een beetje knapperig is, maar bak deze niet te lang om te voorkomen dat de geitenkaas eruit loopt. Haal de gebakken geitenkaas uit de pan en leg ze op de salade.
  3. Mix met een kleine garde of vork in een kom alle ingrediënten voor de dressing door elkaar. Verdeel de gemengde sla in mooie diepe borden. Verdeel de komkommer, bosui, tomaten en frambozen over de sla. Druppel de dressing en de honing erover.
  4. Garneer de salade met de geroosterde pijnboompitten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Fruit Geitenkaas salade Frambozen