Roerbakschotel met linzen feta en serranoham

Roerbakschotel met linzen feta en serranoham

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke roerbakschotel met linzen, feta, serranoham, en paprika. Op smaak gebracht met oregano, balsamico-azijn en honing. Garneer met wat peterselie en smullen maar.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 1 el Honing

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Roerbakschotel met linzen feta en serranoham op tafel.

  1. Kook de linzen of laat de linzen uit blik goed uitlekken en afspoelen.
  2. Pel en snipper de ui en de knoflook.
  3. Snijd de ham in reepjes.
  4. Maak de paprika schoon en snijd deze in stukjes.
  5. Verhit de olie in een wok en bak hierin eerst de reepjes ham knapperig. Haal ze uit de wok.
  6. Bak in het overgebleven vet de ui en de knoflook glazig. Voeg de paprika en de tomaten toe en bak even mee.
  7. Voeg de linzen toe en warm alles goed door.
  8. Maak op smaak met oregano, balsamico-azijn en honing.
  9. Doe dan de reepjes ham en de blokjes feta erdoor en warm alles nogmaals goed door.
  10. Garneer met wat peterselie en smullen maar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Vlees Linzen