- 125 ml Marsala wijn
Bereidingswijze
Zet in 10 stappen deze heerlijke Pasta met kip a la romana op tafel.
- Kook de macaroni of pasta volgens de gebruiksaanwijzing op het pak beetgaar.
- Snijd de kipfilet in smalle reepjes.
- Maak de champignons schoon en snijd grote champignons in vieren, laat kleintjes heel.
- Verhit de olie in een wok of grote koekenpan.
- Bak hierin de kip in gedeelten snel lichtbruin en gaar. Haal de kip uit de pan.
- Bak in de overgebleven olie de champignons lichtbruin. Voeg de reepjes Parmaham toe en bak deze even mee.
- Voeg de gedroogde tomaten toe en blus af met de Marsala. Laat even inkoken.
- Voeg de room toe en laat dit wat inkoken. Kruid de saus met de verkruimelde bouillontablet.
- Voeg nu de kipstukjes toe en verwarm het geheel goed door.
- Roer de peterselie door de saus. Serveer met de gekookte macaroni of pasta.