Heerlijke gepaneerde karbonades uit de oven blijven lekker mals

Heerlijke gepaneerde karbonades uit de oven blijven lekker mals

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke gepaneerde karbonades uit de oven voor elk moment. De karbonades worden mals en smakelijk en zijn eenvoudig te bereiden met olie of boter. Kruid de karbonades en bedek ze met enkel bloem, ei en paneermeel. Bak ze in de oven op 220 graden voor ongeveer 20 minuten.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Heerlijke gepaneerde karbonades uit de oven blijven lekker mals op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Verwarm olie of boter en giet dit in de ovenschaal. Zorg voor een dun laagje, afhankelijk van de grootte van de schaal.
  3. Kruid de karbonades naar eigen idee.
  4. Haal eerst de karbonades door de bloem, dan door het ei en ten slotte door paneermeel aan beide kanten.
  5. Leg de karbonades in de ovenschaal en plaats in het midden van de warme oven.
  6. Bak de karbonades ongeveer 10 minuten tot ze bruin beginnen te worden.
  7. Draai de karbonades om en bak nogmaals 10 minuten in de oven.
eet smakelijk