- 62 g jumbo kaassaus - conserven, soepen, sauzen, oliën
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Gegratineerde witlof ovenschotel op tafel.
- Snijd de witlof in ringen en was deze in een vergiet en laat hem uitlekken.
- Doe de witlof in een grote pan en voeg een flinke klont roomboter toe (of een iets kleinere voor wie aan de lijn denkt). Doe de deksel op de pan en stoof de witlof op middelhoog vuur zachtjes beetgaar.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Roer nu net zoveel kaassauspoeder door het vocht van de witlof tot je een romige, dikke saus krijgt.
- Bereid de aardappelpuree volgens de omschrijving op het pakje.
- Verdeel de witlof in een ovenschotel en lepel hier voorzichtig de aardappelpuree overheen. Bestrooi de schotel met geraspte kaas en bak in de oven tot de bovenkant goudbruin is.