Gevuld Turks brood

Gevuld Turks brood

Smulweb imageSmulweb

Dit recept voor gevuld Turks brood is een verrassende mix van rijke smaken en texturen, verpakt in een knapperig brood. Perfect als uitgebreide lunch of als onderdeel van een gezellige maaltijd.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 50 g Bechamel Sausmix

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Gevuld Turks brood op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Hol het brood uit tot je 1 cm bodem en rand overhoudt. Verhit 2 eetlepels boter in een pannetje en doe hier de knoflookpasta bij. Roer door elkaar en smeer hiermee de binnenzijde van het brood in. Bak het brood gedurende 12 minuten.
  2. Verhit de rest van de boter. Bak het gehakt rul en voeg dan de groenten en de kruiden toe. Roerbak voor ongeveer 7 minuten. Maak ondertussen de bechamelsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Als de saus klaar is, voeg je de kaas toe en roer je deze erdoor.
  3. Giet hierna de saus bij het gehakt-groentenmengsel. Roer goed door en vul het brood ermee. Schuif de plaat met het gevuld Turks brood in de oven voor ongeveer 12 tot 15 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Gevuld brood Turks brood