- 50 g Bechamel Sausmix
Bereidingswijze
Zet in 3 stappen deze heerlijke Gevuld Turks brood op tafel.
- Verwarm de oven voor op 180 graden. Hol het brood uit tot je 1 cm bodem en rand overhoudt. Verhit 2 eetlepels boter in een pannetje en doe hier de knoflookpasta bij. Roer door elkaar en smeer hiermee de binnenzijde van het brood in. Bak het brood gedurende 12 minuten.
- Verhit de rest van de boter. Bak het gehakt rul en voeg dan de groenten en de kruiden toe. Roerbak voor ongeveer 7 minuten. Maak ondertussen de bechamelsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Als de saus klaar is, voeg je de kaas toe en roer je deze erdoor.
- Giet hierna de saus bij het gehakt-groentenmengsel. Roer goed door en vul het brood ermee. Schuif de plaat met het gevuld Turks brood in de oven voor ongeveer 12 tot 15 minuten.