Chinese kool met oestersaus

Chinese kool met oestersaus

Smulweb imageSmulweb

Proef de traditionele smaak van China met deze kool! Combineer de lichte Chinese kool met een dikke saus van oestersaus, kippenbouillon, sherry en gember. Maak het af met crispy bacon.

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 7.5 g Mirin / Rijstwijn

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Chinese kool met oestersaus op tafel.

  1. Bak de bacon in iets olie.
  2. Blancheer de Chinese kool en laat uitlekken.
  3. Meng oestersaus, kippenbouillon, suiker, sherry of rijstwijn, gember, knoflook, zout en lente-ui en breng het geheel aan de kook.
  4. Verdik de saus met een Maïzena papje.
  5. Meng de bacon door de kool en voeg daarna de saus toe aan de kool.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Kool Chinese kool