Parmentier de canard confit aux noisettes

Parmentier de canard confit aux noisettes

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke aardappelpuree gecombineerd met gekonfijte eend én hazelnootjes. Het geheel is afgedekt met kaas en hazelnoten en wordt in de oven afgebakken. Schenk er een glaasje cahors bij en geniet!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1200 g Eend

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Parmentier de canard confit aux noisettes op tafel.

  1. Bemachtig een blik gekonfijte eend. Maak aardappelpuree door de kaas, melk en 5 kruidenpoeder toe te voegen.
  2. Haal de eend van het bot af en meng met de hazelnootjes.
  3. Doe aardappelpuree in een ovenschaal en voeg daarbovenop de eend toe. Voeg opnieuw aardappelpuree toe.
  4. Dek de schaal af met kaas en nootjes en bak in de oven op 180 graden voor 20 minuten.
  5. Schenk er een cahors of een andere stevige rode wijn bij.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Eend