Venkeltaart met geitenkaas

Venkeltaart met geitenkaas

Smulweb imageSmulweb

Een unieke combinatie van venkel en geitenkaas in een heerlijke taart. De bereiding is simpel en binnen 20 minuten in de oven. Een smakelijk diner voor het hele gezin!

45 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Venkeltaart met geitenkaas op tafel.

  1. Bekleed de vorm met bakpapier en vet in.
  2. Bedek de vorm met bladerdeeg en maak een kleine opstaande rand.
  3. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
  4. Snijd de venkel in plakjes en bak deze in de boter gedurende 5 minuten. Bestrooi met suiker en bak nog even door (eventueel drank toevoegen en laten verdampen).
  5. Roer de kaas met de room glad en breng op smaak met zout en peper. Giet dit mengsel in de vorm op het bladerdeeg en leg daarop de venkel.
  6. Bak de taart gedurende 20 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas