Harten bon bons voor je sweethart

Harten bon bons voor je sweethart

Smulweb imageSmulweb

Maak deze overheerlijke hartvormige bonbons gevuld met een romige massa met een vleugje vanille, bedekt in chocolade-glans. Perfect voor je sweetheart!

45 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Harten bon bons voor je sweethart op tafel.

  1. Mix de boter, poedersuiker, rasp en vanillesuiker tot een romige massa gedurende ca. 10 minuten.
  2. Smelt 2/3 van de chocolade au bain-marie. Haal de schaal van de hete pan en voeg dan 1/3 van de chocolade bij de reeds gesmolten chocolade. Roer de chocolade goed door tot het glanst en helemaal gesmolten is.
  3. Vul je bonbonvorm met de gesmolten chocolade en laat het teveel er weer uit lopen. Laat de vorm in de koelkast even opstijven. Vul zodra de chocolade in de vorm hard is met behulp van een spuitzak maar laat een beetje aan de bovenkant open voor het sluiten van de bonbon.
  4. Zet de vulling 10 minuten in de vriezer. De overige chocolade kun je au bain-marie weer verwarmen als dit nodig is.
  5. Sluit nu de bonbons af door chocolade over de bovenkant van de vulling te laten lopen en het teveel er direct weer af te laten lopen. Laat de bonbons hard worden en verwijder ze dan pas uit de vorm.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Sinaasappel