Pangasiusfilet met zoetzure broccoli

Pangasiusfilet met zoetzure broccoli

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk gerecht van Pangasiusfilet met zoetzure broccoli. Goudbruine, krokante aardappelen zorgt voor een perfecte match. Roerbak de broccoli in slechts enkele minuten, voeg de woksaus toe en maak het gerecht af met heerlijk gebakken en kruidige visfilets. Eet smakelijk!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Pangasiusfilet met zoetzure broccoli op tafel.

  1. Kook de aardappelen in water met zout in 15 minuten gaar.
  2. Smelt in een koekenpan 25 g boter. Bak de aardappelen in 6-8 minuten goudbruin en krokant.
  3. Verhit in een wok de olie. Roerbak de broccoli in 3 minuten.
  4. Voeg de woksaus toe en verwarm nog 2-3 minuten.
  5. Smelt intussen de laatste 25 g boter in een koekenpan. Bestrooi de visfilets met zout en peper en bak ze in 2 minuten per kant bruin en gaar.
  6. Verdeel de pangasiusfilet met de broccoli over 4 borden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Broccoli