Soto soep op zijn nederlands

Soto soep op zijn nederlands

Smulweb imageSmulweb

Deze Nederlandse versie van Soto Soep is beter dan alle andere. Heerlijk gekruide kip, gebakken aardappels en op het laatst heerlijk garnituren toevoegen zoals ei, kroepoek, gebakken uitjes en sambal. Indische ingredienten zoals ketjap en sereh geven deze soep een heerlijke smaak.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 3500 ml Water
  • 100 g Rijst vermicelli
  • 1000 g Frites sticks chips paprika

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Soto soep op zijn nederlands op tafel.

  1. Zet 2 liter water op voor de bouillon en zet 1.5 liter water op. Kook de soe-oen volgens de gebruiksaanwijzing.
  2. Snijd alle groenten fijn, behalve de tauge. Frituur de aardappelblokjes goudbruin.
  3. Zet de eieren in koud water op en kook ze hard in 6 minuten. Voeg de bouillon blokjes toe aan de 2 liter water samen met de sereh en chilipoeder naar smaak.
  4. Snijd de kipfilet in kleine stukjes en marineer dit met ketjap en wat chilipoeder. Bak de kip gaar.
  5. Doe alle groentes in aparte schaaltjes, doe ook de gebakken uitjes, de chips en de kroepoek in aparte schaaltjes, evenals de gebakken kip en de aardappelen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep