Speltbrood snel en met veel zaadjes

Speltbrood snel en met veel zaadjes

Smulweb imageSmulweb

Speltbrood boordevol zaadjes. Rooster ze voor net iets meer crunch en mix alles met water. Niet kneden, maar heerlijk laten rijzen. Bakken in de oven en smullen maar!

60 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Speltbrood snel en met veel zaadjes op tafel.

  1. Rooster de zaden even in een droge koekenpan.
  2. Vet een bakblik in. Vermeng in een grote kom alle droge ingrediënten met elkaar en voeg water toe. Roer alles goed door (niet kneden) en schep in het bakblik. Strijk glad, dek af en laat ca. 1 uur rijzen tot het volume verdubbeld is.
  3. Verwarm ondertussen de oven voor op 200 graden.
  4. Zet het brood in de oven en bak ca. 50 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Speltbrood