Snickertaart  mega reeses (r) peanut butter cup

Snickertaart mega reeses (r) peanut butter cup

Smulweb imageSmulweb

Deze Snickertaart mega reeses (r) peanut butter cup is de perfect treat voor de echte pindakaas en chocolade liefhebber. Een bodem van gemalen koekjes bedekt met een laag pindakaas en poedersuiker, afgetopt met een laag gesmolten chocolade en boter mengsel. Laat de taart nog eens 30 min opstijven in de koelkast.

60 min bereiden

dessert

10 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Snickertaart mega reeses (r) peanut butter cup op tafel.

  1. Maal de koekjes fijn in de keukenmachine.
  2. Smelt 75 g van de boter en meng door de koekkruimels.
  3. Druk het mengsel tegen de bodem en rand van de ingevette taartvorm en laat 30 min opstijven in de koelkast.
  4. Meng in een kom de pindakaas met de poedersuiker en bestrijk de taartbodem hiermee.
  5. Smelt de chocolade met de resterende boter in een schone kom op een pan met zacht kokend water (zorg dat de bodem van de kom het water niet raakt).
  6. Roer glad en laat licht afkoelen.
  7. Spreid het mengsel uit over de pindakaaslaag en laat de taart nog eens 30 min opstijven in de koelkast.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Koekjes Taart