- 200 g zak Bonduelle bonenmix (diepvries, 300 g)
- 2 tl Peterselie gedroogd
- 300 g Cocktailworstjes
Bereidingswijze
Zet in 3 stappen deze heerlijke Cassoulet net even anders op tafel.
- Bak ontbijtspek in een droge koekenpan gedurende 8 minuten. Verhit 1 el olijfolie en boter in een wok. Voeg blokjes varkenshaas toe en bak al omscheppend gedurende 5 minuten lichtbruin en gaar.
- Schep het vleesmengsel uit de pan. Verhit in dezelfde pan 1 el olijfolie en bak hierin sjalot en knoflook gedurende 2 minuten zachtjes. Voeg gemengde bonen toe en bak gedurende 5 minuten zachtjes mee. Roer er fijngesneden kruiden door. Meng het varkenshaasje, spekjes en plakjes door het bonenmengsel.
- Verwarm de bouillon en breng op smaak met 1 el olijfolie, een paar druppels tabasco en Worcestershire saus. Schenk de bouillon over het bonenmengsel.