Cassoulet net even anders

Cassoulet net even anders

Smulweb imageSmulweb

Cassoulet net even anders. Een heerlijk gerecht met varkenshaas, sjalot, gemengde bonen, bouillon en diverse kruiden. Met een vleugje tabasco en Worcestershire saus voor een nog smaakvollere maaltijd!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 g zak Bonduelle bonenmix (diepvries, 300 g)
  • 2 tl Peterselie gedroogd
  • 300 g Cocktailworstjes

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Cassoulet net even anders op tafel.

  1. Bak ontbijtspek in een droge koekenpan gedurende 8 minuten. Verhit 1 el olijfolie en boter in een wok. Voeg blokjes varkenshaas toe en bak al omscheppend gedurende 5 minuten lichtbruin en gaar.
  2. Schep het vleesmengsel uit de pan. Verhit in dezelfde pan 1 el olijfolie en bak hierin sjalot en knoflook gedurende 2 minuten zachtjes. Voeg gemengde bonen toe en bak gedurende 5 minuten zachtjes mee. Roer er fijngesneden kruiden door. Meng het varkenshaasje, spekjes en plakjes door het bonenmengsel.
  3. Verwarm de bouillon en breng op smaak met 1 el olijfolie, een paar druppels tabasco en Worcestershire saus. Schenk de bouillon over het bonenmengsel.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje Cassoulet