Thaise loempias van de kookles in thailand

Thaise loempias van de kookles in thailand

Smulweb imageSmulweb

Een culinaire herinnering aan een kookcursus in Thailand. Maak deze verrukkelijke Thaise loempia's! Gevuld met wortel, kool, shi-take, tauge, tofu, ei en noedels. Op smaak gebracht met sojasaus, suiker, zout en peper. Heerlijk om te frituren en te serveren als hapje.

25 min bereiden

voorgerecht

5 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Thaise loempias van de kookles in thailand op tafel.

  1. Wok de knoflook in de olie.
  2. Voeg de overige ingrediënten toe. Begin met de wortel, kool daarna shi-take, tauge en tofu dan ei en noedels (uitgelekt). Als laatste sojasaus, suiker, zout en peper.
  3. Laat het mengsel afkoelen.
  4. Schep een eetlepel vulling op het loempiavel. Vouw de zijkanten eroverheen en rol de loempia op. Smeer het uiteinde in met geklopt ei en plak het dicht.
  5. Verhit olie tot 180 graden en frituur de loempia's.
  6. Laat de loempia's uitlekken op keukenpapier.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Noedels Sauzen