Thaise viskoekjes van de kookles in thailand

Thaise viskoekjes van de kookles in thailand

Smulweb imageSmulweb

Waan je weer even helemaal in Thailand met deze Thaise viskoekjes. Gemaakt met fijngemaakte vis, currypasta, ei, bloem, suiker, peper, vissaus en stukjes boon en reepjes limoenblad. Makkelijk te bereiden en heerlijk voor de lunch of het diner. Frituur de viskoekjes in olie van 180 graden en laat ze uitlekken op keukenpapier.

25 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Thaise viskoekjes van de kookles in thailand op tafel.

  1. Maak de vis en de currypasta fijn met een blender of staafmixer.
  2. Voeg ei, bloem, suiker, peper en vissaus toe en pureer tot een glad geheel.
  3. Voeg de stukjes boon en de reepjes limoenblad toe en meng het geheel door elkaar (niet pureren).
  4. Maak met natte handen dunne, platte koekjes. Houd je handen steeds goed nat om plakken te voorkomen.
  5. Frituur de viskoekjes in olie van 180 graden. Laat ze voorzichtig in de hete olie glijden.
  6. Laat de viskoekjes uitlekken op keukenpapier.
eet smakelijk