Pasta met ketjap snijbonen

Pasta met ketjap snijbonen

Smulweb imageSmulweb

Een Indische twist aan een Italiaanse klassieker. Grote tagliatelle met ketjap-, knoflook-, en hamblokjessnijbonen. Kip in kipkruiden en ketjap gegaard. Serveer met 'n krokantje en sajoer!

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Pasta met ketjap snijbonen op tafel.

  1. Marineer de kip met kipkruiden, een teentje knoflook en wat ketjap.
  2. Kook de snijbonen 10 minuten en giet af.
  3. Doe 1 à 2 eetlepels olie in de pan en voeg 1 teentje knoflook en snijbonen toe. Bak een paar minuutjes.
  4. Schenk beetje voor beetje de ketjap erbij en laat even lekker sudderen zodat de snijbonen zacht worden.
  5. Bak ondertussen de hamblokjes even aan in een aparte pan.
  6. Bak de kip bruin en voeg de hamblokjes en de kip aan de snijbonen toe. Roer het geheel door elkaar en voeg eventueel nog wat extra ketjap toe naar smaak.
  7. Serveer met tagliatelle.
  8. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Groente