Slank kabeljauw met tomaat en kaas uit oven met pasta

Slank kabeljauw met tomaat en kaas uit oven met pasta

Smulweb imageSmulweb

Kabeljauw met tomaat en kaas uit de oven geserveerd op een bedje van Italiaanse groenten en pasta. De vis in aluminiumfolie zorgt dat de kabeljauw lekker mals blijft en de geraspte kaas bovenop zorgt voor een krokant laagje. Heerlijk in combinatie met de groenten en pasta. Proef en geniet!

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Slank kabeljauw met tomaat en kaas uit oven met pasta op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200-225 °C (afhankelijk van je oven).
  2. Leg de kabeljauwfilets op aparte vellen aluminiumfolie.
  3. Was en snijd de tomaat in plakjes en leg deze op de kabeljauw. Strooi er peper en zout naar smaak over en voeg geraspte kaas toe.
  4. Vouw het pakketje dicht en laat wat ruimte bovenin. Schuif het in de voorverwarmde oven en bak gedurende 20-25 minuten (let op de dikte van de filets).
  5. Kook ondertussen de pasta volgens de gebruiksaanwijzing.
  6. Roerbak de Italiaanse groenten in 2 theelepels olie gedurende 4-6 minuten.
  7. Schep de pasta en groenten op voorverwarmde borden. Vouw het pakketje open en schep de vis in het midden. Gebruik het vocht uit het pakketje naar smaak en voeg nog wat kruiden toe over de pasta. Geniet van je lekkere en slanke maaltijd!
eet smakelijk