Gevulde peren met walnoten kaneel en honing uit de oven

Gevulde peren met walnoten kaneel en honing uit de oven

Smulweb imageSmulweb

Zoete, kaneelachtige peren met een touch van honing en walnoot vormen dit overheerlijke desert. De peren worden gevuld en gezoet met kaneel en suiker en vervolgens geroosterd in de oven voordat ze afgemaakt worden met honing en walnoten. Een perfecte finishing touch voor uw avondmaal!

15 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Gevulde peren met walnoten kaneel en honing uit de oven op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 150 graden.
  2. Schil de peren, halveer ze en schep met een meloenbolletjeslepel of een scherp mesje het klokhuis eruit.
  3. Snijd een vlak stukje van de bolle kant van de perenhelften, zodat ze goed in een ovenschaal blijven staan.
  4. Doe suiker en kaneel in een plastic zak. Schud goed door elkaar. Doe nu de halve peren in de zak en schud de zak zolang totdat de peren goed met suiker en kaneel bedekt zijn.
  5. Leg de peren in een ovenschaal en vul ze met walnootstukjes. Laat ze ongeveer een uur garen in het midden van de op 150 graden voorverwarmde oven.
  6. Giet hierna honing over de walnoten en zet de peren kort onder de gril of nog even in een hete oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Kruiden Peren