Visfilet op een bedje van prei en paprika

Visfilet op een bedje van prei en paprika

Smulweb imageSmulweb

Visfilet op een bedje van prei en paprika met een overheerlijke mosterdsaus van roomkaas, slagroom en dille. Verwen jezelf met deze sappige ovenschotel waarbij de groenten zorgen voor een smaakvolle twist.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Visfilet op een bedje van prei en paprika op tafel.

  1. Laat visfilets uit de diepvries ontdooien. Bestrooi de visfilets met wat zout en besprenkel ze met citroensap. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Snijd de prei in stukjes van 4-5 cm en snijd de stukken in reepjes. Spoel de groente schoon en laat het water goed uitlekken. Snijd de paprika in kleine blokjes en de champignons in plakjes.
  3. Verhit in een wok de olie en roerbak prei, paprika en champignons 3 minuten. Voeg naar smaak wat zout en peper toe. Schep de groentes in een ovenschaal. Leg de visfilets naast elkaar op het preimengsel.
  4. Roer de roomkaas los met de slagroom en roer de mosterd en het dillegroen erdoor. Schep de saus gelijkmatig over de visfilet. Dek de schaal af met aluminiumfolie (glimkant naar beneden) en plaats hem middenin de voorverwarmde oven.
  5. Laat de vis in 20 minuten gaar worden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Prei Paprika