Bereidingswijze
Zet in 12 stappen deze heerlijke Oma striks zalmsalade op tafel.
- Schil de aardappels en kook ze tot ze gaar zijn (je kunt ook een zakje kant en klare aardappels even in de magnetron doen).
- Laat de aardappels afkoelen.
- Kook de eieren.
- Prak de aardappels met een stamppotstamp of vork even fijn.
- Laat het vocht uit de blikjes zalm lopen en voeg de zalm toe aan de aardappels.
- Voeg 6 eetlepels mayo en 3 eetlepels ketchup toe.
- Maak het suikerklontje nat en voeg deze toe.
- Snijd de augurk in stukjes en snijd 2 eieren in kleine stukjes.
- Voeg zout en peper naar eigen smaak toe en mix met de mixer.
- Leg de salade op een bord of schaal.
- Maak de salade op met ei, augurk, zilveruitjes, mayo en ketchup.
- En klaar is de heerlijke zalmsalade zoals mijn oma hem vroeger altijd met oud & nieuw maakte!