Gemarineerde schouderkarbonade

Gemarineerde schouderkarbonade

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke gemarineerde schouderkarbonade met een zoete smaak. De karbonade wordt eerst een uur lang gemarineerd en daarna gebakken tot ze gaar zijn. De marinade wordt als saus gebruikt en zorgt voor een extra smaakbeleving. Een smakelijke maaltijd!

60 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Gemarineerde schouderkarbonade op tafel.

  1. Meng de ingrediënten voor de marinade goed en meng de karbonade erdoor.
  2. Laat de karbonade gedurende tenminste 1 uur marineren op een koele plaats.
  3. Laat de karbonade nu goed uitlekken en dep ze droog met keukenpapier.
  4. Bak de karbonade aan beide kanten tot gaar. Pas op dat het niet aanbrandt.
  5. Neem de karbonade uit de pan en roer de aanbaksels los met de marinade, de tomatenketchup en desgewenst een extra scheutje water.
  6. Warm de karbonade op in de saus.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Sauzen