Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Krokant gebakken tortilla op tafel.
- Begin met het kruiden van de kip met bijvoorbeeld kipkruiden. Snijd de kipfilet in blokjes en bak deze in ongeveer 5-6 minuten gaar in een koekenpan met een scheut olijfolie.
- Snipper ondertussen een half rood uitje.
- Schep de kip in een bakje en meng met het gesnipperde rode uitje en een saus naar keuze (bijvoorbeeld 3-4 eetlepels chilisaus). Meng dit alles goed door elkaar.
- Giet dan een scheutje olijfolie in een koekenpan en leg de tortilla in de pan. Beleg de hele tortilla met geraspte kaas en verdeel over de helft van de tortilla een beetje van het kipmengsel (ongeveer 3 tortilla's met kipmengsel maken).
- Verwarm de tortilla op een laag/middel matig vuurtje. Als de kaas is gesmolten, vouw de tortilla dan dubbel en laat nog ongeveer 1 minuut liggen. Draai de tortilla daarna om en bak nog ongeveer 2 minuten tot de tortilla klaar is.