Gamba aioli

Gamba aioli

Smulweb imageSmulweb

Deze Gamba aioli is een heerlijk voor- of bijgerecht boordevol mediterrane smaken. De bereiding is kinderlijk eenvoudig; meng de garnalen in de ovenschaal met knoflook, piment, saffraan en zout en schenk er een scheutje olie overheen. Tien minuten in de oven en je kunt genieten!

15 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gamba aioli op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Meng de garnalen in de ovenschaal met de knoflook, piment, saffraan en zout naar smaak.
  3. Schenk in de ovenschaal een dusdanige hoeveelheid olie dat de gamba's voor driekwart onderstaan.
  4. Verwarm de gamba's 10 minuten in het midden van de oven.
eet smakelijk