Camembert met walnoten en cranberrys

Camembert met walnoten en cranberrys

Smulweb imageSmulweb

Haal je Franse plateau uit de kast en snijd dit heerlijke kaasje in. Camembert warm uit de oven is perfect voor najaarsavonden en al helemaal met gezouten noten. Laat dit smaakvolle kaasje in de oven zacht worden en serveer het met wat cranberry’s en walnoten.

25 min bereiden

tussendoortje

8 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 3 el Gedroogde cranberry's

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Camembert met walnoten en cranberrys op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 175 C.
  2. Meng de gehakte walnoten en cranberry's door elkaar.
  3. Snijd van de camembert de witte bovenste korst kort af.
  4. Leg de camembert in de ovenschaal met de korstloze kant naar boven.
  5. Strooi de cranberry/walnoten mix over de camembert. Bestrooi daarna met tijm.
  6. Zet de camembert een kwartier in de oven tot hij zacht en warm wordt.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas