Chinese garnalen met lente-ui

Chinese garnalen met lente-ui

Smulweb imageSmulweb

Geef je rijst een heerlijke Aziatische twist met dit gerecht. Sappige garnalen, lente-ui, knoflook, gember, sojasaus, een beetje sesamolie en ve-tsin zorgen voor een heerlijk gerecht dat je makkelijk kan bereiden. Door het gerecht nog even te laten sudderen krijgen de smaken de kans om zich te vermengen.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Chinese garnalen met lente-ui op tafel.

  1. Roerbak de garnalen in olie tot ze beginnen te kleuren.
  2. Voeg de knoflook en gember toe en roerbak tot ze zacht zijn.
  3. Voeg de lente-ui toe en bak even door.
  4. Breng het geheel op smaak met zout, zwarte peper, sojasaus, een beetje sesamolie en ve-tsin.
  5. Voeg wat water toe en laat het geheel nog even sudderen op zacht vuur. Serveer met gestoomde jasmijnrijst.
eet smakelijk