Buikspek uit de oven

Buikspek uit de oven

Smulweb imageSmulweb

Krokant van buiten en heerlijk zacht van binnen, deze ovengebakken buikspek is een feestje op tafel! Gemarineerd met olie, honing en piccalilly. Serveer met rozijnen in roomboter en braadvocht.

45 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Buikspek uit de oven op tafel.

  1. Week de rozijnen in water.
  2. Roer de marinade van olie, honing en piccalilly goed door elkaar.
  3. Bestrooi het buikspek met zeezout en smeer het in met de marinade.
  4. Bak het buikspek aan in roomboter. Voeg wat water toe en leg het in een ovenschaal.
  5. Braad het buikspek in een voorverwarmde oven gedurende 30 minuten.
  6. Laat de rozijnen in roomboter en braadvocht even sudderen. Giet dit mengsel over het buikspek.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees