Ijs met warme kersen en slagroom

Ijs met warme kersen en slagroom

Smulweb imageSmulweb

Heerlijk ijs met warme kersen, slagroom en kersenvlaaivulling als saus. Maak het af met een mooie presentatie op het bord door middel van papieren sjablonen en cacao of poedersuiker.

15 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Ijs met warme kersen en slagroom op tafel.

  1. Klop de slagroom op als je geen spuitbus gebruikt.
  2. Maak met behulp van papieren sjabloontjes figuurtjes op vier borden. Gebruik bij donker servies de poedersuiker en bij licht servies de cacao.
  3. Verwarm de kersen in een pannetje of in de magnetron en laat ze uitlekken.
  4. Schep met een ijstang of met behulp van twee lepels mooie bolletjes ijs op de vier bordjes.
  5. Schep de warme kersen ernaast en garneer het geheel met een toef slagroom en een takje munt.
  6. Gebruik kersenvlaaivulling in plaats van een pot kersen, dan heb je er ook een saus bij.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts Fruit Zuivel Kersen