- 30 g Sinaasappelsap
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Lekkere feestelijke pittige garnalencocktail (kerst) op tafel.
- Laat de garnalen ontdooien en op kamertemperatuur komen. Ze zijn al gekookt, dus mooi roze.
- Neem een schaaltje of bakje, doe de garnalen erin en meng met de koriander, de olijven, tomatenblokjes en het gesnipperde pepertje.
- Maak in een ander schaaltje het sausje door de ketchup te mengen met de tabasco, worchestersaus, limoen- en sinaasappelsap.
- Meng het sausje of een deel ervan met de garnalen (de inhoud van het andere schaaltje). Eventueel nog wat hoger op smaak brengen met peper en zeezout.
- Verdeel over 4 borden op enkele blaadjes sla of rucola als ondergrond.
- Kan gelijk worden geserveerd, maar kan ook even enkele uren in de koelkast blijven staan. Doe dan wel plastic folie over de bordjes. Eet smakelijk!