- 500 g Hüttenkäse
- 150 g Buffelmozzarella
Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Ovenschotel gevulde cannelloni verpakt in stevige saus op tafel.
- Neem een koekenpan, doe er olijfolie in en roerbak de gesnipperde ui en knoflook glazig. Voeg rundergehakt toe en roerbak totdat het verkleurt en bruin is. Voer teveel vet (vleesvet en olie) af. Voeg de tomaten, kruiden en zout toe. Proef of het op de gewenste smaak is. Laat dit 10 minuten langzaam pruttelen.
- Maak nu de vulling. Meng het ei goed met de hüttenkäse, peterselie en Parmezaan. Vul de canneloni met een lepel vulling. Neem een glazen ovenschaal en vul deze met de helft van de saus. Leg de canneloni op de saus en dek ze af met de rest van de saus.
- Zet de ovenschaal in een voorverwarmde oven op 190 graden (hetelucht 170 graden) en bak 40 minuten totdat het bruin en gaar is. Haal de schaal eruit, bedek met de mozzarella en bak nog 5 minuten totdat de mozzarella helemaal mooi romig is uitgelopen.
- Serveer en eet smakelijk!