Bereidingswijze
Zet in 12 stappen deze heerlijke Lekkere gegratineerde pasta met kip champignons en roomkaas op tafel.
- Kook de pasta beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing op het pak.
- Verhit de olie in de koekenpan. Bak hierin de kipstukjes snel rondom gaar en bruin. Haal de kipstukjes uit de pan.
- Bak in het overgebleven vet de champignons en de uisnippers. Bak deze zolang tot het vocht van de champignons is verdwenen. De champignons hoeven niet echt bruin te worden!
- Blus af met de wijn of bouillon. Laat dit wat inkoken tot nog plm. 1 eetlepel over is.
- Doe de kipstukjes weer in de pan.
- Leg de roomkaas op de kipstukjes en laat deze op een lage warmtebron rustig smelten.
- Voeg de peterselie toe.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Laat de gekookte pasta goed uitlekken.
- Meng alle ingrediënten door de pasta.
- Bestrooi met de geraspte kaas.
- Zet de schaal plm. 20 - 30 minuten in het midden van de voorverwarmde oven tot de kaas mooi goudbruin is gekleurd. De tijd is afhankelijk van je oven!