Draadjesvlees (basisrecept)

Draadjesvlees (basisrecept)

Smulweb imageSmulweb

Het geheim van lekker draadjesvlees? Geduld! Eerst bruin aanbraden, dan 3-4 uur stoven in bouillon met laurier, kruidnagel en azijn. Zodra het vlees begint te 'draadjes', is het klaar. Serveer met aardappelpuree.

120 min bereiden

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 3 Ontbijtkoek

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Draadjesvlees (basisrecept) op tafel.

  1. Wrijf riblappen in met zout, peper en mosterd.
  2. Braad riblappen in boter aan tot bruin en met een knapperig korstje.
  3. Doe riblappen in een stoofpan.
  4. Bak de uien in het bakvet van het vlees en voeg bouillon toe.
  5. Breng de bouillon aan de kook en voeg deze bij het vlees.
  6. Voeg alle overige ingrediënten toe en stoof gedurende 3-4 uur op een laag vuurtje. Let er aan het einde wel op dat het vlees niet aanbrandt op de bodem van de stoofpan.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje