Heerlijke pasta met zalm venkel en minneola

Heerlijke pasta met zalm venkel en minneola

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke tagliatelle pasta met smaakvolle zalmfilets en een mix van courgette, venkel, champignons, paprika en minneola. Perfect gevuld en gekruid met viskruiden, dille, citroensap en geserveerd met verbrokkelde feta of Parmezaanse kaas. Proef nu het ultieme mediterrane gevoel!

25 min bereiden

hoofdgerecht

3 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Heerlijke pasta met zalm venkel en minneola op tafel.

  1. Bak de in schijfjes gesneden courgette eerst lichtbruin in de pan en voeg vervolgens de zalmfilets (of bak deze in een andere pan) en venkel (dunne schijfjes/kleine stukjes) en champignons (schijfjes) toe.
  2. Zet vervolgens een pan water op en doe de tagliatelle hierin als het water kookt.
  3. Kruid de zalm met wat viskruiden, dille en citroensap. Voeg als de groenten en zalm goed zijn, de in stukjes gesneden paprika toe en bak dit een tijdje mee.
  4. Voeg als laatste de in kleine stukjes gesneden minneola en eventueel in kleine stukjes gesneden tomaat toe.
  5. Warm de saus op en voeg de verbrokkelde feta of Parmezaanse kaas toe.
  6. Serveer de pasta en schep de groente-zalm saus eroverheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta