Gegratineerde kabeljauwfilet met kruiden-kaaskorst

Gegratineerde kabeljauwfilet met kruiden-kaaskorst

Smulweb imageSmulweb

Gegratineerde kabeljauwfilet met kruiden-kaaskorst, dit gerecht is niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens verrukkelijk. De kabeljauw is bedekt met een kaaskruidenlaagje waardoor de vis extra veel smaak krijgt. Serveer direct en geniet!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(10)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Gegratineerde kabeljauwfilet met kruiden-kaaskorst op tafel.

  1. Verwarm de oven voor tot 200 graden C.
  2. Neem de moten kabeljauwfilet, elk zo 150 gr. per persoon, was ze en dep deze droog met keukenpapier.
  3. Mix de kruiden met de Parmezaanse kaas heel goed en leg dit op een diep bord.
  4. Smeer de gewassen, droge, visfilets met een kwast in met een laagje olijfolie. Haal ze door het kaas-kruidenmengsel, leg ze op de aluminiumfolie en zet dit in de voorverwarmde oven.
  5. Bak de vis (hangt mede van de dikte van de filets af) gaar in ongeveer 12 – 15 minuten. Die kaas-kruidenkorst is nu ook mooi gegratineerd. Vooral niet te lang bakken want de vis moet van binnen mooi glazig blijven want anders worden de filets te droog.
  6. Het ziet er niet alleen mooi uit op een bord, maar het is ook erg lekker. Serveer de vis direct. Smullen maar!
eet smakelijk