Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Gegratineerde kabeljauwfilet met kruiden-kaaskorst op tafel.
- Verwarm de oven voor tot 200 graden C.
- Neem de moten kabeljauwfilet, elk zo 150 gr. per persoon, was ze en dep deze droog met keukenpapier.
- Mix de kruiden met de Parmezaanse kaas heel goed en leg dit op een diep bord.
- Smeer de gewassen, droge, visfilets met een kwast in met een laagje olijfolie. Haal ze door het kaas-kruidenmengsel, leg ze op de aluminiumfolie en zet dit in de voorverwarmde oven.
- Bak de vis (hangt mede van de dikte van de filets af) gaar in ongeveer 12 – 15 minuten. Die kaas-kruidenkorst is nu ook mooi gegratineerd. Vooral niet te lang bakken want de vis moet van binnen mooi glazig blijven want anders worden de filets te droog.
- Het ziet er niet alleen mooi uit op een bord, maar het is ook erg lekker. Serveer de vis direct. Smullen maar!