Mosterdsaus

Mosterdsaus

Smulweb imageSmulweb

Frisse en pittige saus voor bij vlees. In deze mosterdsaus komen sjalotjes, mosterd, witte wijn, runderbouillon en tijm samen. Breng op smaak met gembersiroop, peper en zout en hop: klaar om te serveren!

25 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 300 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Mosterdsaus op tafel.

  1. Fruit de gesneden sjalotjes zachtjes in de boter totdat ze zacht zijn maar niet gekleurd, ongeveer 5 minuten.
  2. Voeg de bloem en tomatenpuree toe en roer goed. Voeg beide mosterds, witte wijn, tijm en runderbouillon toe en roer opnieuw. Laat het zachtjes 20 minuten koken.
  3. Breng de saus op smaak met gembersiroop, vers gemalen peper en zout.
  4. Zeef de saus en serveer met het vlees.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen