Provencaalse vis- en vlees marinade (of sla dressing)

Provencaalse vis- en vlees marinade (of sla dressing)

Smulweb imageSmulweb

Meng deze heerlijke marinade van knoflook, kappertjes, mosterd en Provençaalse kruiden door blokjes vis of vlees, dek af en zet minstens 1 uur in de koelkast. Bak daarna zoals gewenst en geniet van de zomerse smaken.

10 min bereiden

bijgerecht

8 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 0.2 el Jumbo Tijm

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Provencaalse vis- en vlees marinade (of sla dressing) op tafel.

  1. Meng de ingrediënten goed door elkaar. Stop de blokjes vlees of vis erin en zorg dat ze goed bedekt zijn met de marinade.
  2. Dek de schaal af en zet hem minimaal 1 uur in de koelkast om de smaken te laten intrekken.
  3. Haal de schaal uit de koelkast en bak het vlees of vis zoals gewenst. De zomerse smaken zullen je tegemoet komen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Groente Sla